Търсене
   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Новини за прозорци врати и фасади
НОВИНИ

  12345678910, ...  296

Easystep - нулев праг от Inoutic (ВИДЕО)

Нулевият праг Easystep осигурява удобство и премахва всички препятствия. Той се интегрира в пода и създава равна повърхност за преминаване. Продуктът е създаден на базата на съществуващи решения за стандартен праг и включва наличните компоненти.

Преразгледат методиката по Националната програма за енергийна ефективност

Вече е сформирана междуведомствена работна група, която ще разгледа методиката на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Предстои работата на включените в групата експерти да стартира.

MacoМасо с нова фамилия уплътнения

Групата Масо включи към продуктовата си програма нова фамилия уплътнения, която обхваща уплътнения за прозорци, входни и интериорни врати, както и прагове.

Оригиналната трансформация на фасади, прозорци и врати при реконструкция (СНИМКИ)

Повторно използване на строителни материали е основна част от плановете за реконструкция: сглобяеми елементи от съществуващите стени ще се използват повторно като облицовка за нови жилищни сгради, затворническите решетки...

Строят първия в света подводен курорт в Дубай (СНИМКИ)

Kleindienst Group анонсира проекта „Плаващата Венеция” (The Floating Venice), чиято инвестиция възлиза на 680 млн. USD. Комплексът ще бъде реализиран на архипелаг, намиращ се на 4 км от бреговете на Дубай.

Впечатляваща фасада на новата сграда на Lego (СНИМКИ)

Сградата LEGO® House – Home of the Brick™ (домът на тухлата) се намира в центъра на Билунд, Дания, където е изобретен конструкторът, обичан от поколения деца по целия свят. Сградата трябва да бъде открита на 28 септември.

  12345678910, ...  296