Абсолютно черни PVC дограми стават хит в Европа

Полският производител на прозорци и врати MS więcej niż OKNA, един от най-големите износители на европейския пазар. Следвайки последните тенденции в дизайнерския свят, MS więcej niż OKNA пусна на пазара абсолютно черен пластмасов прозорец.

Както интериорните дизайнери, така и архитектите отбелязват, че прозорците в тъмни тонове стават истински хит в модерните апартаменти. Те повишават престижа на интериора и фасадите изглеждат изключително елегантни.

Какво прави PVC прозореца на „MS więcej niż OKNA“ абсолютно черен?
Ефектът на елегантните черни прозорци се дължи на използването на специален PVC филм Jet Black matt CC +. В тази версия са направени съвременни профили на линията ALU LOOK * (PVC прозорци, симулиращи алуминий). Ламинираният филм има матиран цвят и текстура на портокалова кора, които осигуряват не само интересен визуален ефект, но също така е и практичен, защото на такава повърхност не остават видими отпечатъци от пръсти.

За издръжливостта на ламинирането и увеличаване на неговата устойчивост на износване отговаря технологията Cool Cool plus. Благодарение на по-дебелия акрилов слой е осигурена защита срещу повреда. Черният матов филм Jet Black matt CC + също гарантира по-малко нагряване на профилите.

Ефектът на модерните абсолютно черни пластмасови прозорци се осигурява чрез двустранно ламиниране на PVC профила.

Скрит обков
Ненадминат принос има скритата система на обкова. PVC прозорецът с почти невидими панти запазва визуалната „чистота“ на цветовото решение.

Черна дръжка за прозорец
Модерният и надежден Hoppe Secustik TOULON също може да се впише в модерната тенденция на абсолютно черни прозорци, като ги допълва по естествен начин. Ъгловият му дизайн съответства на конфигурацията на стъклото и стила на прозорците ALU LOOK.

По повърхността на матова на дръжката, както на ламиниращо фолио Jet Black не остават следи от замърсявания и петна. Такива прозорци са по-лесни за почистване.

Черна дистанционерна рамка
Довършителен штрих на PVC-конструкцията придава „топлата“ дистанционерна рамка CHROMATECH, също в тъмен цвят. Черната й версия, при запазване на високи топлоизолационни параметри, създава по-пространствен визуален ефект при прозорците с черен цвят.

* ALU LOOK – е нова линия на пластмасови прозорци «MS więcej niż OKNA» въз основа на 82 mm профил Salamander, с  6 и 7  камери в рамката. Прозорците ALU LOOK са в класацията на Top10  за 2017 г., в която участваха най-енергийно ефективни и екологично чисти продукти, достъпни на полския строителен пазар. ALU LOOK бяха включени в списъка на първите 10 от 301 PVC прозореца, представени за конкурса.

За контакти и допълнителна информация – Меезенбург България.

Може да харесате още...