Abus HomeTec Pro: смартфон в ролята на Сезам

Abus

За да отворите или заключите предната врата, всичко, от което се нуждаете, е смартфон – плъзнете наляво или надясно и сте готови. Останалата част от работата се извършва от интелигентното устройство за врати на Bluetooth HomeTec Pro, което се намира от вътрешната страна на вратата.

Отворете входната врата със смартфона си, независимо къде се намирате или просто изпратете „цифров ключ“ на приятели чрез Messenger. Интелигентното устройство за врати HomeTec Pro от Abus превръща конвенционалната ключалка на вратата в интелигентна брава с многобройни функции за управление и удобство както у дома, така и в движение.

Отворете вратата с приложение

Задвижваното с батерии устройство се монтира в ключалката на вратата и после то превърта ключа. Веднъж прикрепена, вратата може удобно да се заключва и отключва с помощта на приложението с инсталиран мост дори и в движение.

Така наречените „покани“ – цифровите ключове за входна врата, които могат да бъдат предадени на приятели, семейство, търговци по имейл или пратеник, са особено умни. Това позволява входната врата да се отваря и заключва с помощта на приложението постоянно или за ограничен период. Не е нужно да се записват лични данни, нито е необходима регистрация: просто заредете приложението, приемете поканата и вратата ще се отвори със смартфона.

Ако нямате смартфон или е ви е паднала батерията, също можете да се радвате на достъп без ключ. Вратите може алтернативно да се управляват с дистанционно, клавиатура или скенер за пръсти.

Може да харесате още...