Аерозолен грунд за монтаж на SWS ленти – SWS Spray Primer

soudal

От екзотика преди 10 години уплътнителните ленти, използвани при монтаж на прозорци, вече са един от задължителните елементи, гарантиращи енергийна ефективност. Soudal е един от пазарните лидери в този сегмент, и е разработил собствена система от ленти, пени, уплътнители, лепила и спомагателни продукти, наречена Soudal Windows System. Най-новият продукт, добавен към серията, е SWS Spray Primer – грунд в аерозолна опаковка, увеличаващ силата на залепване на лентите към повърхността. Той е специално създаден да подобри залепването на лентите от сериите SWS и Soudatape в случаи, когато повърхностите са леко ръждиви, влажни или студени.

SWS Spray Primer има няколко основни приложения – продукт за предварително третиране на строителни повърхности като: зидаря, дървесина, фазерни плоскости, подове, върху които предстои да бъдат монтирани ленти от гореспоменатите серии. Той подобрява силата на залепването, лесен е за нанасяне. SWS Spray Primer е готов за употреба и се нанася изключително лесно. Изпарява се изключително бързо, за по-малко от 5 минути, но въпреки това запазва характеристиките си върху повърхността за повече от 2 часа. Може да бъде ползван както за външни, така и за вътрешни приложения. Не съдържа толуен и метилен хлорид. SWS Spray Primer е устойчив на влага.

Макар и често подценявани, допълнителните продукти са тези, които правят разликата и допринасят за изключителното представяне на основния продукт. Такъв е случаят и със SWS Spray Primer, който компенсира несъвършенствата на повърхностите и допринася за постигане на крайния ефект от системата SWS – нулева енергийна загуба.

За Soudal

Soudal е най-големият независим европейски производител на уплътнители, лепила и полиуретанови пени за професионални и хоби потребители. Групата притежава 20 завода на 4 континента и има над 3000 служители. Soudal е 100% белгийска семейна компания, ръководена от своя основател г-н Вик Сверц, който я превръща в международен играч и експерт в строителните химически продукти.

Може да харесате още...