АФИ вече е член на Българския институт по стандартизация БИС

АФИ (Асоциация за фасаден инженеринг) вече е сред членовете на Българския институт по стандартизация БИС. Асоциацията ще участва като активен член в работата на технически комитет ТК96 „Врати, прозорци, капаци, строителен обков и окачени фасади“.

Както и преди, АФИ ще ви информира своевременно за новините в българското и европейско законодателство и промените в нормативната уредба.

Асоциация за фасаден инженеринг (АФИ) е неправителствена организация, обща инициатива на група опитни професионалисти от водещи компании в областта на фасадния инженеринг, амбицирани да покажат важността и наложат необходимостта от проект по фасаден инженеринг като част от съвременния инвестиционен процес.

АФИ има за цел да обедини фасадни инженери, строителни инженери, архитекти, инвеститори, фирми изпълнители, доставчици и всички заети директно или индиректно в процеса на проектиране и изграждане на сградната обвивка да насочат усилия, обменят опит и знания и да посрещнат заедно предизвикателствата на този бързо развиващ се сектор.

Може да харесате още...