Agrob Buchtal – пионерът в производството на керамични плочи

Agrob Buchtal GmbH и Jasba Mosaik GmbH са марки на Deutsche Steinzeug Cremer & Breuer AG. Корпоративната култура на Deutsche Steinzeug Cremer & Breuer AG е фокусирана върху нововъведенията, инвестициите в модерни и екологично съвместими производствени съоръжения и непрекъснатото подобряване на качеството на продуктите. Историята на успеха, изградена на фона на историята на марката, може да бъде видяна в многобройните награди за дизайн, подчертаващи естетиката и функциите на плочките на Agrob Buchtal GmbH.

Опит, базиран на традицията. Керамични плочи от 1755 година

Керамичните плочи на Agrob Buchtal GmbH са изработени от висококачествени материали, основават се на солидно ноу-хау и иновации. Agrob Buchtal произвежда керамика, която спестява пари в дългосрочен план. Като пионер в разработването на устойчиви на плъзгане плочки, компанията също така определя еталони в тази област. Насърчаването на екологичното строителство, в съответствие със спецификациите на националните и международните сертификационни агенции, също е част от корпоративната култура на бранда.

Agrob Buchtal GmbH предлага висококачествена архитектурна керамика, фасадна керамика, керамика за басейни и SPA зони, жилищна керамика, керамика за тераси и други. Най-често архитектурната керамика намира своето приложение в търговски и офис сгради. Фасадната керамика на Agrob Buchtal GmbH представя иновативни фасадни решения и системи за вентилируеми фасади. Сред уникалните предимства на фасадните клинкерни плочи е възможността за полагане на самопочистващо покритие от титаниев диоксид – HYTECT, което е изключително практично, защото спестява пари в дългосрочен план. Керамиката за басейни и SPA зони е цялостно решение за всеки проект. Жилищната керамика включва подови и стенни керамични облицовки за бани, кухни, коридори, всекидневни и други помещения.

Вдъхновение без граници

Когато става въпрос за керамика, продуктовата гама на Agrob Buchtal винаги се откроява. През годините, продуктите на производителя са използвани за реализирането на редица смели, дръзки и стилни проекти в цял свят. Керамичните плочи се предлагат в огромно разнообразие от цветове, повърхности и размери. Екипът на Conforma ще ви помогне да изберете най-подходящата керамика за вашия проект.

За контакт и повече информация – Conforma.

Може да харесате още...