Актуализации в доставките на стъкло от Smart Glass Technologies

Smart Glass Technologies™ (SGT) наскоро обяви поредица от важни актуализации: 30-60-дневни срокове за производство, време за директна доставка от 3 до 6 дни, актуализиране на гаранцията, актуализиране на цените.

През последните няколко месеца доставчиците на суровини, които компанията използва в производството си, повишават цените си. За съжаление Smart Glass Technologies вече не е в състояние да поема тези допълнителни разходи и затова коригира цената на стъклото PriWatt. Добрата новина е, че ако имате вече оценка за стъклото PriWatt, тя ще бъде валидна и през следващите 60 дни.

SGT е водещ доставчик на стъкло за строителните предприемачи, включително интелигентни решения за стъкло за офиси, здравни заведения и други обекти.

Smart Glass

„Мисията на Smart Glass Technologies е да помагаме на предприемачи, архитекти, интериорни дизайнери и собственици на жилища да използват превключваеми интелигентни стъкла в своите проекти“, казва Уилям Василе Тюркан, основател и генерален мениджър на SGT. „Готови сме да отговорим на амбициите и въображението на нашите клиенти. И за да постигнем това, ние произвеждаме висококачествени продукти и осигуряваме изключително обслужване на клиентите. Основната ни визия е да предлагаме обслужване на едно гише: производство, логистика, монтаж и сервиз.“

Може да харесате още...