Albohn разширява гамата от алуминиеви входни врати

Albohn

Компанията Albohn преразглежда своята гама от алуминиеви входни врати и предлага по-голям избор от стандартно оборудване и допълнителни пакети.

Към стандартната гама за линиите ExpressLine, TopLine и SmartLine ще бъде включен и цветът бяло RAL 9016 с фина структура.

Albohn

С новата опция за стъкло Ornament 504, както и с допълнителните дължини на дръжките в стандартното оборудване на ExpressLine и TopLine, програмата Slim Quick на производителя вече предлага допълнителни възможности. Новата дръжка Topas е в три размера, с контакт за превключване на бравата, който контролира заключването и буталeн контакт с вграден трансформатор.

„Ние адаптираме нашата гама входни врати към желанията и изискванията на нашите клиенти“, обяснява Себастиан Зайец, продуктов мениджър в Albohn, и продължава: „Тази промяна е първата стъпка от по-мащабното адаптиране на нашата програма за алуминиеви входни врати. Искаме да направим нашата продуктова гама по-ясна и в същото време да предложим на клиентите си повече възможности.”

Снимки: Albohn

Може да харесате още...