Алукьонигщал и Хенкел проведоха „Вечер на строителния бизнес“ в град Пловдив

henkel

На 19 май 2022 в град Пловдив се проведе „Вечер на строителния бизнес“, организирана съвместно от Алукьонигщал и Хенкел България. На събитието присъстваха над 170 представители на строителния сектор, сред които инвеститори, архитекти, строители, производители на системи за врати и прозорци.

henkel

Конферентната част беше открита с встъпителни думи от арх. инж. Климентин Чернев, управител на Алукьонигщал България, и инж. Николай Мравов, Мениджър „Приложна техника и обектови продажби“ в Хенкел България. И двамата изтъкнаха, че са изключително щастливи, че имат възможността отново на живо да се срещнат с партньори и представители на бранша и да обменят опит и идеи.

henkel

Последва презентация на инж. Тодор Димитров с тема „Качество – устойчиво на времето със системите на Schüco„, чрез която беше акцентирано върху трите фактора за високото качество на прозорци и врати от Schüco, а именно: качествен продукт; качествен монтаж; редовна поддръжка.

Инж. Явор Стефанов от Хенкел България представи продуктовата гама на бранда Teroson и иновативните тенденции при защитата на фасадни и прозоречни системи.

henkel

Събитието продължи в неформална обстановка с нетуоркинг и коктейл – парти с много настроение и награди.

Може да харесате още...