Алукьонигщал с нов продукт сертифициран за пасивни сгради

Schüco

Разработката Schüco AWS 120 CC.SI представлява прозоречна система с крило, конструирано с единично външно стъкло и троен вътрешен стъклопакет, като в междинното пространство е усигурена възможността за разполагане на лесно достъпна и едновременно защитена от атмосферните условия слънцезащита.

Системата достига критериите на стандарта пасивна сграда при външна видима ширина на рамката от едва 127 мм. Новият продукт е конструиран с цел да предложи взломоустойчивост, висока шумоизолация до 53dB и интегрирана слънцезащита CCB (Concealed Composite Blind) към изключителните коефициенти на топлопреминаване от Uf = 0,74 – 0,90 W/m²K за рамката и Uw = 0,75 W/m²K за монтиран прозорец (при използване на троен стъклопакет с Ug = 0,62 W/m²K и дистанционер „топъл ръб”).

По този начин Алукьонигщал прибавя висококачествено допълнение към своите сертифицирани системи за пасивно строителство, към които вече се числят и продукти за пластмасови и алуминиеви прозорци и окачени фасадни системи от алуминиеви и стоманени профили.

Може да харесате още...