Alumil Smart Gate: Иновативното решение срещу COVID-19

Alumil Smart Gate

Трудните ситуации, породени от новата пандемия, изискват иновативни решения. Благодарение на Smart Gate, компаниите могат да осигурят на клиентите и техния персонал необходимата сигурност. Новият продукт на Alumil „Smart Gate“ защитава местата, където има голям човекопоток, като работни места, търговски центрове, места за обществени събития и т.н. Това е възможно, тъй като „Smart Gate“ извършва много бързи, точни и безконтактни измервания на температурата на хората, които влизат, за да се предотврати евентуално разпространение на COVID-19 от заподозрян случай.

Alumil Smart GateТочността на измерване е 0,1°C, благодарение на стотиците едновременни измервания, които идват от 18-те сензора на системата.

Иновацията на Smart Gate се крие в способността му да засича в реално време инфрачервеното лъчение, излъчвано от човешкото тяло и чрез алгоритъм показва максималната температура, без да се влияе от околната температура.

В допълнение към това, продуктът има възможност да преброява хората, влизащи или напускащи мястото, за да може да се проследява запълването на препоръчителния капацитет.

Alumil Smart GateПредимствата на Alumil Smart Gate:
– дистанционно измерване;
– бърза скорост на управление, която позволява бързо и непрекъснато преминаване на хора (60 души/минута);
– висока точност на измерване +/- 0,2°C благодарение на автоматичното калибриране на устройството с околната температура;
– устройството не излъчва радиация. Пасивно получава инфрачервеното лъчение, излъчвано от човешкото тяло, без физически контакт;
– 18-точкови, високопрецизни детектори за температура се разпределят във вертикално разположение;
– извършете стотици едновременни измервания на транзит, за да осигурите правилни резултати;
– незабавно изтегляне и лесно отчитане на измерванията без нужда от първоначални настройки;
– лесно инсталиране и движение;
– издръжливост при употреба;
– ниска цена.

Незабавно измерване на температурата от разстояние, без облъчване, с висока точност, дори при непрекъснато преминаване.

За повече информация – Алумил.

Може да харесате още...