Alumil Smartia Barcode Cladding: модерното решение за облицовка на стени

alumil

Фасадата на сградата винаги прави първото впечатление относно естетика ѝ. Една фасада с високи стандарти, винаги привлича вниманието и подсилва цялата конструкция както по отношение на дизайна, така и във функционалността. Новата система на Алумил за облицовка на стени „Smartia Barcode Cladding“ представлява нов подход към една от най- важните части на сградата.

Smartia Barcode Cladding не е обикновена система за облицовка на стени. Това е изключително решение, което предлага множество възможности за персонализиране.

alumil

Облицовката с Barcode Cladding е идеална за покриване на големи повърхности. От търговски и офис сгради до модерни жилища, новата серия облицовки на Алумил може да поддържа всяка конструкция. Системата предлага широка гама от профили и цветове, като същевременно може перфектно да се комбинира с LED осветление, перфорирани профили и композитни изделия от дърво като Woodalux®. Несравнимата ѝ здравина позволява покриването цели сгради, осигурявайки хармоничен и единен резултат.

alumil

Новата система може да трансформира всяка сграда, придавайки уникален характер, който е в хармония със съвременните архитектурни тенденции. В допълнение, високата устойчивост на корозия прави Barcode Cladding едно изключително решение дори в региони с метеорологични промени или екстремни метеорологични условия. Заслужава да се отбележи, че системата не само позволява, но и защитава топлоизолиращите материали, допринасяйки за подобрените енергийни характеристики на сградата. Освен това гъвкавостта на конструкцията на Barcode Cladding прави комбинациите и интеграции със окачени фасади, прозорци или входни врати много по-лесни.

alumil

Иновативна облицовката за уникална естетика
– впечатляващи композиции с интегрирано LED осветление вътре в профилите за декорация или за външно и вътрешно осветление;
– възможност за специална перфорация, която позволява допълнително навлизане на дневна светлина;
– монтаж във външни или вътрешни стени, осигуряващ изключителни подобрения за всяка сграда;
– висока енергийна ефективност, тъй като позволява и защитава изолационните материали на стената без компромиси по отношение на дебелината (до 200 мм);
– перфорирана и комбинирана с подходящи материали, системата осигурява високи нива на шумоизолация;
– неограничени възможности за цветови комбинации и възможност за прилагане на иновативния синтетичен дървен материал Woodalux®.

Smartia Barcode Cladding е абсолютната иновация при стенните облицовки. Гъвкавостта на конструкцията, широката гама от решения и максималната здравина, правят Smartia Barcode Cladding  най- добрият избор за много и различни видове сгради.

За повече информация – Алумил България.

Може да харесате още...