Alumil Supreme S91 – най-добрата алуминиева система в света за пасивни къщи

Alumil

Supreme S91 (Hi версия) е сертифицирана от „Институт за пасивни къщи“ с най-добрата степен на топлоизолация за климатичната зона „Прохладно, умерено“. Така за пореден път Alumil доказа, че е водеща компания, фокусирана върху иновациите и зеленото строителство. Благодарение на ниската стойност на Uw (0,71 W / m2K), Alumil зае първото място в световен мащаб по отношение на алуминиевите системи. Тази награда е голяма чест за Alumil като гръцка мултинационална компания, особено при утвърдената  конкуренция в чужбина.

AlumilСистемата Supreme S91 е специално проектирана, за да отговори на високите изисквания на пасивните къщи. Идеален е за големи и енергийно ефективни конструкции, предлагащи високо ниво на сигурност. Постоянното подобрение на всяка система Alumil е винаги водено от желанието да се предложат най-добрите системи по отношение на топлоизолация, водоплътност, както и намаляване на шума. Системата е идеалното решение за най-взискателните пазари.

Пасивните къщи, сградите с енергийна автономия и екологични функции, са бъдещето в строителната индустрия и Alumil със сигурност ще бъде част от него. Вече повече от десетилетие разработваме системи за пасивни къщи, базирани на устойчиво развитие и кръгова икономика. Alumil получи голямо признание на международни предизвикателни проекти, като централата на Google в Ню Йорк. Струва си да се спомене, че нашата компания беше първата гръцка корпорация, която получи сертификат за пасивна къща, за Supreme S91, преди няколко години.

Alumil

В Alumil не слагаме ограничения на нашите технически познания. Различните награди носят радост на всеки член на нашата организация и ни дават смелост да продължаваме да разработваме продукти, които ще ни правят горди и ще подобряват ежедневието на хората по целия свят.

За контакти и допълнителна информация: [email protected]

Може да харесате още...