Алуминиев обков за много тесни и малки прозорци

Roto

Roto разширява гамата си от алуминиеви продукти с обков за завъртане, който позволява производството и на особено тесни прозорци (от 250 мм), както и на особено малки (от 520 мм) елементи без ограничител на ширината на накланяне.

Реномираните производители използват скрития обков Roto AL Designo, за да произвеждат алуминиеви прозорци, които са здрави и ориентирани към дизайна. Roto разработи обкова AL Designo STS специално за изравнени профилни системи с жлеб на рамката V.01. Компанията разширява асортимента си със завъртащ се обков, който позволява производството на елементи за отваряне с широчина от 250 мм и малка височина от 520 мм без ограничител на ширината на накланяне.

Най-добра защита от корозия

Пресованите части на всички компоненти са изработени от неръждаема стомана и отговарят на клас на корозия 5 в съответствие с DIN EN 1670, което ги прави правилен избор, дори когато обковът и прозорците са изложени на екстремни атмосферни условия и специални натоварвания. Новият въртящ се обков също така е успешно сертифициран съгласно J/GT 125 и DIN EN 13126 част 8, клас H3.

Roto

Новата страна на пантата е съвместима с множество компоненти от комплекта Roto AL и различни ограничители на отварянето на Roto.

Потребителите на AL Designo се нуждаят само от няколко допълнителни компонента, за да могат да работят с AL Designo STS, а впоследствие и с различни видове алуминиеви профили. Дори в много тесните профили AL Designo и AL Designo STS остават невидими.

Продуктите Roto могат да бъдат намерени в продуктовото портфолио на Меезенбург България.

Снимки: Roto

Може да харесате още...