Алуминиеви двойно сгъваеми врати по индивидуален проект

Добавянето на двойно сгъваеми врати в дома създава нови възможности, като може напълно да отвори всяка стая и да я превърне в открито пространство. Този тип врати се особено подходящи за големи, отворени пространства с широките си остъклявания и тънки профили, които спомагат за разширяването на дома към градината, като същевременно му придават модерно излъчване. Водещият британски производител AluFold Direct предлага алуминиеви сгъваеми врати, които могат да бъдат произведени в различни размери и конфигурации.

Всеки дом и всеки проект е различен, затова вратите се произвеждат според конкретните изисквания, така че да подхождат на проекта. Има цяла гама от елементи в дизайна на сгъваемите стъклени врати, от които проектантите могат да избират – от размера, броя на панелите и конфигурациите, до избора на цветове, обков, остъкляване, опции за прагове и допълнителни елементи като например неразглобяеми щори.

Алуминиевите сгъваеми врати могат да създават остъкляване от пода до тавана, или ефект на „стъклена стена“, който позволява на двора да влезе в къщата. Те са чудесни и за по-малки помещения, като привличат окото от интериора на дома навън, и създават усещане за повече пространство.

Може да харесате още...