Алуминиеви сгъваеми и плъзгащи се врати от Prefix Systems

Visofold

Алуминият се превърна в добре приета и популярна алтернатива на дървения материал и PVC както за врати, така и за прозорци. Тъй като има широк спектър от желани свойства, включително страхотни топлинни качества, превъзходна здравина, повишена сигурност и чудесна естетика, и производителите, и монтажниците искат да го добавят към продуктовото си портфолио.

Prefix Systems предлага алуминиеви прозорци и врати Smart Systems, включително вратите с двойно сгъване Visofold и плъзгащите се врати Visoglide.

Тъй като собствениците на къщи се стремят да разширят своите имоти и да отворят пространство на открито, интересът и продажбите на алуминиеви двойносгъваеми врати продължават да нарастват.

Prefix предлага Visofold 1000 с тънки, леки и гъвкави характеристики и модел плъзгаща се сгъваема врата Visofold 6000 с високо качество, която предлага най-тънките профили, налични в момента в този диапазон.

Системата предоставя съвременно, елегантно решение както за жилищни, така и за търговски приложения.

И двете врати стандартно са с квадратни рамки за интериорни стъкла, въпреки че са налични опции със заоблени ръбове и могат да бъдат избрани във всеки RAL цвят от гамата Smart Systems.

На разположение са и плъзгащите се врати Visoglide Plus, които осигуряват максимална светлина и безпрепятствена гледка, когато са затворени.

Може да харесате още...