Алуминиеви системи – дизайн в комбинация с отлични експлоатационни свойства

Предпочитате топлите повърхности от дърво или екстравагантен бетон и оптика за ръжда за вашите прозорци и врати, но не искате да се откажете от добрите експлоатационни свойства на алуминия? За да проектирате индивидуално вашите алуминиеви прозорци и врати, ви представяме иновативната технология за покритие heroal Surface Design (SD), с която може да се реализира външен вид на дърво, бетон и ръжда.

Алуминиеви прозорци, врати и фасади с визия на дърво, бетон или ръжда

Бихте ли искали домът ви да има индивидуален стил, без да се налага да се отказвате от положителните свойства на алуминия? С иновативната технология за покритие heroal Surface Design (SD), индивидуален външен вид на повърхността може да бъде реализиран в дърво, бетон или решетка. По този начин различни материали могат да се комбинират хармонично, без да се долавя визуална разлика.

heroal Surface Design – иновативната технология за повърхности

В допълнение към многобройните нюанси на палитрата RAL и ексклузивните цветове Les Couleurs® Le Corbusier, можете също така да получите врати, прозорци и фасади в оптика от дърво, бетон или ръжда, благодарение на покритието Surface Design (heroal SD).

След като профилите са покрити с изпитаното и силно устойчиво на атмосферни влияния прахово покритие heroal hwr, те са завършени с heroal SD. Профилите първо се увиват в трансферен филм със сублимационно мастило и след това се заваряват с помощта на вакуумен процес. Когато е изложено на топлина при 200°C, мастилото изгаря в праховото покритие. След отлепване на филма, външният вид придобива благороден стил, който трудно може да бъде разграничен от оригиналния материал.

Предимства на декори от дърво, бетон и ръжда

Благодарение на високото качество на heroal SD технологията, повърхностите могат да издържат на всякакви метеорологични условия като дъжд, слънце или сняг. Дори при високи нива на UV лъчение, алуминиевите профили на вратите и прозорците не показват признаци на избледняване. В допълнение към разнообразния избор от различни дизайни, можете да избирате между гладка или фино структурирана повърхност.

Може да харесате още...