Алуминиеви входни врати Designer Doors от CDW Systems


Производителят на алуминиеви врати и прозорци CDW Systems добави Designer Doors към своята гама продукти, за да отговори на нарастващото търсене на първокласни алуминиеви входни врати.

Designer Doors, проектирани от Smart Systems, съчетават здравината и елегантността на алуминия с многобройните възможности за персонализиране, предлагани от композитните врати. Вратите успешно са преминали PAS 24: 2016 Enhanced Security Performance теста, благодарение отчасти на впечатляващия си 10-точков заключващ механизъм и трите регулируеми панти, които могат да издържат на натиск от 80 кг.

Designer Doors се характеризират с U-стойност от едва 0,9 вследствие на интегрирането на нова технология за прекъсване на термични мостове, напълно изолиран панел на вратите и тройни стъклопакети от ламинирано стъкло.

Designer Doors се предлагат в четири различни гами. Традиционната гама пресъздава традиционната елегантност на моделите Victorian, Edwardian и Georgian. Винтидж гамата отразява вечната елегантност на входните врати в стил арт деко от 20-те и 30-те години на миналия век. Модерната гама се състои от врати, проектирани за нови домове, предлагайки модерен смел дизайн, а Котидж гамата, вдъхновена от вечната елегантност на традиционните селски вили и къщи, е идеална за по-класическите домове. Designer Doors се предлагат в голямо разнообразие от различни цветове.

Може да харесате още...