Алуминиеви входни врати с пакетен панел от серия Deco на Wisniowski

Wisniowski

Ако все още вярвате, че мечтаната жилищна входна врата не съществува, то не сте разгледали алуминиевите входни врати с пакетен панел от серията Deco на Wisniowski. Ако мислите, че преувеличаваме, прочетете статията докрай, за да научите повече за полския производител и колекцията Deco.

Wisniowski

Wisniowski

Кратко представяне на серия Deco.

Алуминиевите входни врати от серията Deco на Wisniowski ще впечатлят всеки, който Ви дойде на гости. Моделите притежават пакетен панел и отговорят на най-високите изисквания по отношение на технологичност и функционалност. Изработени са от висок клас материали, които гарантират за дългия период на експлоатация, здравината и издръжливостта.

Wisniowski

Благодарение на усъвършенстването на технологията за използване на пакетния панел, в крилото се получават уникални естетически ефекти, които ще направят входа на всеки дом неотразим.

Winisowski

Опциите за изработка са Deco light (35 mm), Deco basic (45 mm) и Deco plus (45 mm). Крилото на вратата е изградено от алуминиеви профили, които са с различна дебелина. Това предоставя възможност да се избере решение, което е изцяло съобразено с индивидуалните нужди на жилищната сграда.

По отношение на цветовата гама и декора, изборът е огромен. Различните техники на довършителните работи, както и боядисаните визуални ефекти, придават на всеки модел естетичен и оригинален външен вид.

Освен стандартните цветове с матова структура, алуминиевите входни врати от серия Deco могат да бъдат прахово боядисани с други специални цветове по RAL. Winisowski предоставя възможност и за нанасяне на декоративни цветове като златен дъб, орех, махагон, венге и други, както и покрития в лепилен филм.

Какво трябва да знаете за производителя?

Когато избирате жилищни входни врати, които са произведени от Wisniowski, Вие избирате най-оптималното решение, което съчетава отлични топлинни параметри, защита срещу шум и кражба, съчетано с функционалност и естетика. Компанията Wisniowski е най-големият полски производител на портали и гаражни врати, стъклени противопожарни врати, както и входни врати и огради за дома и индустрията. Модернизираният производствен център осигурява добавена стойност на продуктите и безупречни стандарти. Брандът успешно задава тенденциите на полския и европейския пазари. Всеки продукт с марка Wisniowski подлежи на стриктно тестване и се сертифицира съгласно европейските стандарти.

Wisniowski

Може да харесате още...