Алуминият – достъпната алтернатива на стоманените прегради

Tradelink

Тъй като гъвкавото работно време вече се е утвърдило като норма в много професии, Tradelink Window Solutions наблюдава бум в търсенето на остъклени алуминиеви прегради, които идеално възпроизвеждат класическия външен вид на стоманените – и то само за част от цената, казват от компанията. Екструдираните алуминиеви екрани с полиестерно прахово покритие се произвеждат по поръчка в специализираната производствена база на Tradelink в Марч, Кембриджшир. Те са идеални за създаване на домашен офис или за промяна предназначението на съществуващото пространство в имота. Същевременно са подходящи за намаляване на топлинните загуби между градинските помещения и останалата част от интериора. Рамките често са с единично остъкляване, обикновено със закалено стъкло, но могат да бъдат и с двоен стъклопакет, когато са нужни по-добри акустични свойства. Те могат да бъдат произведени в различни конфигурации: включително с единични или двойни преходни врати.

Tradelink

Управляващият директор Стюарт Джъдж коментира: „Преминаването към работа от дома ни предостави една от реалните възможности за истинско разширяване на бизнеса ни по време на пандемията. Хората започнаха и сега продължават да създават офис пространства или да инсталират екрани, за да използват по-ефективно имотите си.

„Те са част от нашата гама от много години и са се доказали като много здрави, като същевременно възпроизвеждат външния вид на традиционните стоманени екрани. Вратите се изработват дори с подобна ключалка, а изборът на цветове за полиестерното прахово покритие е голям. Важно е да се отбележи, че няма опасност от ръждясване, ако се използват като част от помещение с плувен басейн или друго мокро помещение, например в близост до сауна или парна баня.

Снимки: Tradelink

Може да харесате още...