Aluprof предлага нова системата за прозорци и врати

Aluprof

Aluprof има нова система за прозорци и врати в своята гама. MB-79N обещава висока топлоизолация и ефективна шумоизолация. Предлага се в различни конструкции – като фиксирани стъкла, с накланяне и обръщане, накланящи се и плъзгащи се прозорци, както и като едно- или двукрилни интериорни и външни врати.

Профилите на Aluprof имат стойности на топлоизолация (Uf) <0,83 W/m²K. Профилите на крилата на прозорците на MB-79N са с дълбочина 79 мм, тези на крилата на вратите и основните профили са с дълбочина 70 мм. Подобно на много други продукти на Aluprof, прозорците MB-79N могат да бъдат инсталирани по такъв начин, че да се създаде изравнена външна повърхност. При вратите тази опция се предлага от вътрешната страна.

Версиите на системата Aluprof са три и се различават по своите топлинни параметри. MB-79N E има средно уплътнение, докато версията MB-79N ST е с двукомпонентно уплътнение. Версията MB-79N SI притежава най-добрите изолационни стойности и има специални елементи за термично средно уплътнение с два компонента. По този начин системата отговаря на различните изисквания на клиентите.

Може да харесате още...