Антимикробни покрития за стъкла от Unelko

Покритията за стъкло на Unelko: Invisible Shield®, Invisible Shield PRO 15 и Repel® Glass осигуряват устойчива бариера срещу формиране на бактериални биофилми и замърсяване с прах, пръст и петна. Специалните покрития също предпазват стъклата от корозия и драскотини.

Антимикробните покрития на Unelko имат микроскопични пори, които улавят водата, органичната и неорганична пръст, минералите, полените, микроорганизмите. Така те елиминират влагата и хранителната среда, необходими за оцеляването и растежа на патогенните бактерии. Според Хедър Олхаузен от Unelko покритията на компанията спестяват загуби в размер на милиарди евро годишно, причинени от загуба на производителност и основно оборудване.

„Антимикробните и защитни покрития на Unelko са основен компонент на правилната поддръжка и подобрената хигиена на стъклените повърхности, за да се гарантира здравето на хората в помещението“, добавя Хедър Олхаузен.

Антимикробните покрития на Unelko са алтернатива на разработваните от производителите на стъкла скъпоструващи стъклени или поликарбонатни преградни екрани за предотвратяване разпространението на бактерии.

Може да харесате още...