Aperture Group пуска следващо поколение Stratus оберлихт система

Stratus 3

Aperture Group обяви пускането на Stratus 4-Way оберлихт, разширявайки популярната гама от 2-Way и 3-Way, които предлагат на собственици на жилища и архитекти дискретни и стилни покривни решения с ненадминати топлинни характеристики. Stratus 4-Way се предлага в линейна форма, както и в комплекти за квадратни конструкции с размери до 2 х 2 м. Клиентите имат избор от висококачествени прахово боядисани покрития (външно и вътрешно) в цветовете трафик бяло (RAL 9016) или антрацитно сиво (RAL 7016).
Stratus 4

„Имаме удоволствието да представим на пазара още един лесен за инсталиране продукт, който е пример за най-доброто от британското инженерство. Всеки елемент от гамата оберлихти Stratus е проектиран да бъде изключителен, а Stratus 4-Way не е по-различен“, коментира Робин Бейкър, управляващ директор в Aperture Group.

Проектиран без термични мостове алуминиевият оберлихт Stratus 4-Way е с 65% по-топлоефективен от останалите оберлихти на пазара. Stratus 4-Way има устойчив на износване алуминиев корпус, който му придава първокласен архитектурен вид. Благодарение на наклона на ребрата от 20 градуса и дискретни горни капачки, крайният резултат е ултра модерен оберлихт. По-тесният гребен – с 66% спрямо стандартните оберлихт системи, осигурява добри гледки и невероятна естетика.

Може да харесате още...