Архитектурен опит със Siegenia – праг без бариери

Siegenia

Като първокласен доставчик на сглобяеми къщи WeberHaus разчита на висококачествени решения. Луксозната вила „German Dream Home“, спечелила сребърно отличие в изложбения парк „World of Living“ в Райно-Линкс, свидетелства за това. Нейната изключителна архитектура е подчертана от ексклузивни мебели и оборудване. Елементите за повдигане и плъзгане с техниката за монтаж от Siegenia внасят светлина и простор в сградата.

WeberHaus отговаря на очакванията за удобство и елегантен дизайн, предлагайки решение за преминаване отвътре навън. Eco pass sky axxent понижава височината на прага, включително ходовата релса, до 0 мм без никакъв наклон.

Siegenia

Решение с елегантен външен вид, отличено с наградата Red Dot

Елегантният дизайн на Eco pass sky axxent също е убедителен аргумент за собствениците на жилища. Започва се с оптичното адаптиране на прага към материала на рамката. Освен това,дизайнът на неподвижното крило изглежда привлекателно. Чрез намаляване на профилите, стъклото достига чак до повърхността на пода. И не на последно място – външният вид е хармоничен. Прагът спечели известната награда „Red Dot: Най-доброто от най-доброто за 2020“ за своя перфектен дизайн. Eco pass sky axxent е убедителен и по отношение на сигурността с устойчивост на взлом до RC3.

Siegenia

Технически зрял, Eco pass sky axxent показва своите силни страни по отношение на монтажа на долния праг. Siegenia си сътрудничи със специалиста по дрениране Gutjahr, за да гарантира специализирано висококачествено решение.

Според оценката на експерти от WeberHaus моторизацията на мащабни елементи и тяхната интеграция в системите за интелигентен дом ще играят все по-голяма роля в бъдеще.

„Моторизираното задвижване на повдигащи и плъзгащи се врати е важна характеристика за собствениците. Големите прозорци са тежки и следователно могат да бъдат преместени само с прилагане на сила. Те могат да бъдат наистина трудни за спиране по време на плъзгане“, обяснява Даниел Екщайн. Затова той разполага с моторизираното задвижване Drive axxent HSA smart.

Siegenia

Автоматичната, частично скрита задвижваща система има елегантен външен вид и работи убедително благодарение на скрития механизъм и плоския, дискретен бутон за управление. Крилото може да се отваря и затваря с помощта на бутона, чрез дистанционно управление или чрез приложението Siegenia Comfort.

Може да харесате още...