Архитектурни стъклени стени от Klein

Klein

Интериорните системи Rollglass + 150 и Unikglass + 150 на американската компанията Klein вече могат да поемат врати с тегло до 150 kg. Експертите на компанията проектират още по-голяма скоба, която може да се закрепи върху по-голяма площ, за да поддържа по-тежки стъклени панели, без да е необходимо да се прокарват релси на пода или да се пробива стъклото.

Klein

Rollglass + 150 и Unikglass + 150 включват KSC (Klein Soft Closing) спирачен механизъм. С всеки нов продукт в архитектурната стъклена стена, компанията цели да запази желаният минимализъм и пълна прозрачност, независимо от размера. С новото предложение могат да се интегрират още по-зашеметяващи приложения на стъкло без рамки в най-различни проекти.

Klein

Системата Rollglass + създава стъклен фронт, който комбинира фиксирани и подвижни стъклени панели. Тя може да бъде скрита в тавана за изцяло минималистичен ефект и лек, елегантен дизайн. Unikglass + има дискретен профил, който насочва едно подвижно стъкло. Тази система също може да бъде скрита в тавана за изцяло минималистичен ефект и няма релси или други бариери на пода. Тя позволява лесно и напълно интуитивно сглобяване. И двете стенни системи се предлагат в три различни метални покрития: черен, бронзов и сребрист.

За повече информация: Klein

Вижте също...