ArtMe, индивидуалност и стил на вашата фасада

Индивидуалността в дизайна на модерната сграда е много повече от представянето на материали и размери. Сградата общува, предизвиква емоция, притежава собствен стил на изразяване, който я отличава от останалите. Индивидуалността е израз на свобода. Чрез индивидуалния подход към фасадата, личността или компанията може да изрази своята собствена идентичност.

В отговор на модерните тенденции за креативен дизайн и изразителност, Trimo създаде новата технология ArtMe. ArtMe създава дизайн и изпълнява визуални ефекти върху фасадния елемент. Новият технологичен подход позволява обработка на повърхността на фасадните елементи Trimo, запазвайки високите стандарти за качество.

ArtMe осигурява гравирането на неограничено разнообразие от форми, модели и визуални ефекти, върху пожароустойчивия панел. Дизайни, картини, лога и търговски марки, с ArtMe това е възможно без нуждата от адхезиви или допълнителни структурни елементи.

Предимства на ArtMe технология
– индивидуален подход към фасадата
– ново архитектурно предизвикателство и възможни композиции
– висококачествена технология
– интегриран дизайн върху повърхността на фасадния елемент, без допълнителни елементи
– постигане на желани визуални ефекти на фасадата при минимални разходи

Въпреки, че възможностите за дизайн са неограничени, Trimo разработи три стандартни опции – puzzle, lines и bubbles. Използвани самостоятелно или в комбинации те създават вълнуващи индивидуални изображения.

Puzzle design

Lines design

Bubbles design

Двата фасадни продукта, с гладка повърхност, които могат да се използват за гравиране на различни форми са Qbiss by trimo и FTV-Gladio. И двата се прилагат в многообразието от възможности си, вертикален и хоризонтален монтаж и във всичките възможни дебелини, единственото ограничение е дължината на панела (6,5 м – 6 м).

Възможни са два вида форми/дизайни
– едно изображение върху един фасаден елемент
– едно изображение върху няколко фасадни елемента

Технически характеристики на продукта

ArtMe е продукт в две форми (фабрично разработени дизайни и индивидуален дизайн). И при двете cе запазват в голямата си част техническите характеристики на основния фасаден елемент, върху който се гравира дизайна. Технологията не променя неговите изолационни, пожароустойчиви и антикорозионни характеристики, звукоизолация, въздухо и водо-непропускливост.  Последното е доказано, чрез тестове в среда с висока влажност (1000 часа) и в солена среда (500 часа), както е дефинирано в стандарта. При фабричните дизайни, параметрите на стандартния елемент са дефинирани. При индивидуалния дизайн е възможно някои технически характеристики да се променят, което налага нуждата от консултации с проектантите на Тrimo, преди официално одобрение

За повече информация за ArtMe, свържете се с Тримо България ООД.

Може да харесате още...