Автентични клинкерни тухли Nelissen Bricks

Nelissen

Компанията Nelissen произвежда автентични белгийски клинкерни тухли по уникална технология, която съчетава над 100-годишни традиционни техники със съвременно автоматизирано производство. Към днешна дата брандът е лидер на международния пазар с производствен капацитет от 150 милиона тухли и предлага широка гама от тухли за всеки стил. Всичко това в повече от 100 различни цвята и 8 размера. Клинкерните тухли на Nelissen намират приложение както за традиционни зидарии, така и за вентилируеми фасади и модерни техники като лепене и зидария с тънък слой.

Nelissen

Като производител на керамични облицовъчни тухли компанията разчита на система за управление на качеството, която е в съответствие със стандарта ISO 9001 за контрол на качеството и въздействието върху околната среда. Nelissen се стреми да сертифицира системата за управление на околната среда в съответствие с ISO 14001. Загрижеността към околната среда е интегрирана в ежедневните процеси в производството. Nelissen предоставя продукти от най-високо качество в продължение на повече от 4 поколения. Облицовъчните тухли са подходящи както за екстериорна, така и за интериорна употреба.

Nelissen

N70 – естетика, перфектни размери, екологичен избор

N70 има изключителен тухлен формат: ± 240x70x40 mm (N70/4) и ± 240x70x50 mm (N70/5). Благодарение на тези размери клинкерните тухли от колекцията N70 са не само с 3 cm по-тесни, но и с 3 cm по-дълги от традиционния облицован тухлен формат Waal. Екологичният отпечатък на N70 е много по-малък от този на класическата тухла. Това е така, защото емисиите на въглероден диоксид от N70 са с 25% по-ниски, в сравнение с традиционните облицовъчни тухли (WV 50).

Nelissen

Nelissen

Блестяща и безупречна фасада с модерен външен вид

Облицовъчните тухли осигуряват по-тънки външни стени, които ви дават възможност да създадете повече вътрешно пространство или допълнително да изолирате стените на кухината. Това от своя страна намалява сметките за енергия.

Nelissen

Nelissen

Ексклузивен представител на белгийския производител за България е Conforma. Свържете се с екипа на компанията, за да получите подробна информация за огромното разнообразие от цветове и размери на клинкерните тухли. Conforma предоставя на своите клиенти цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с premium продукти и е партньор и официален дистрибутор на водещи световни марки като FunderMax, Laminam, Alpolic, Euramax, Silbonit, Feldhaus Klinker и други.

За повече информация – Конформа.

Може да харесате още...