Автентични, универсални и устойчиви прозорци

Wicona

С новия Wicline 75 Industrial Design (ID) Wicona добавя нова прозоречна система към успешната си серия Wicline. За максимална свобода на планиране елегантната и минималистична прозоречна система се предлага в два варианта на изпълнение – като еднокрилен и двукрилен прозорец.

Благодарение на малката ширина на рамката от само 41 мм се осигурява високо ниво на прозрачност и по този начин оптимално използване на дневната светлина в сградата. Друг плюс е много доброто техническо изпълнение. Висококачествените топлоизолационни ленти, изработени от рециклиран полиамид, осигуряват оптимално термично разделяне. Оборудвана с високоефективен троен стъклопакет, системата постига Uw стойности от ≥ 1,3 W/(m²K). Освен това е устойчива на дъжд при скорост на вятъра до 200 km/h (E1950) и устойчивост на вятър до C5 (еднокрили прозорци). Това я прави подходящаа за използване във високи сгради. Със звукоизолация до 40 dB, Wicline 75 ID отговаря на високите акустични изисквания и е класифициран като устойчива на взлом (RC2) както в еднокрилата, така и в двукрилата версия.

Wicona

Прозоречната система се предлага с новата гама дръжки Wictouch и с различни повърхности. В допълнение към анодизираното покритие се предлагат и прахово боядисани повърхности в многобройни цветове, както и силно устойчиви на надраскване и топлоотразяващи покрития.

Снимки: Wicona

Може да харесате още...