Автоматът за врати GEZE TS 5000 ECline с награда от най-висока степен

Автоматът за врати GEZE TS 5000 ECline с водеща шина е награден с най-висока степен от GGT Deutschen Gesellschaft für Gerontotechnik® (Германско сдружение за геронтологични технологии).

Автоматът на ГЕЦЕ TS 5000 EСline премина теста за използване и беше награден с най-висока степен от Германското сдружение за геронтологични технологии. Наградените продукти бяха изпитани от целева възрастова група 50+ с внимание към критерии като функционалност, удобство, поддръжка и безпрепядственост. Наградата за GEZE TS 5000 ECline подчертава идеята на ГЕЦЕ за достъпните сгради.

Достъпността дава не само независимост и допълнително качество на живот на възрастните хора, но също и на деца, хора с детски колички, инвалиди и хора в неравностойно положение. Нещо повече, достъпността за „всеки”прави живота по-лесен в много ситуации. Темата за достъпните сгради не е само цел в бъдещето на възрастното поколение. Без знначение дали на работното място или вкъщи, всеки, който е заставал пред затворена врата с патерици или с тежък багаж знае, колко полезна и удобна е в този момент вратата с автоматично отваряне. ГЕЦЕ прави този комфорт възможен, благодарение на продуктовите си решения. За безпрепятствени сгради ГЕЦЕ взема под внимание индивидуалните нужди и желания и прави живота по-лесен и удобен.

Клипче GEZE TS 5000 ECline

Може да харесате още...