Автомати за врати – комфорт, удобство и безопасност за всяка сграда

Dormakaba

Основната функция на автомата е да затвори вратата до положението, когато се задейства заключващият механизъм и вратата се заключи автоматично. В голяма част от случаите, правилното функциониране на вратата изисква монтиране на автомат. Автоматите за врати се разделят на горни и подови. Приложението им е огромно – административни и офис сгради, магазини, заведения, хотели, ресторанти, летища, болнични заведения, спортни зали, складове, частни жилища и други.

Автомати за врати с марка Dormakaba

Dormakaba предоставя решения в областта на сигурността и достъпа в сгради и помещения. Основана е през 2015 г. след сливането на Dorma и Kaba. Производителят има над 16 000 служители и многобройни партньори в повече от 130 страни по света.

Горните (серия TS) и подови (серия BTS) автомати за врати с марка Dormakaba се характеризират с елегантен и изчистен дизайн, здравина, издръжливост, функционалност и изработка от висококачествени материали. Отговарят на най-високите стандарти за качество, дизайн и комфорт. Всеки модел притежава интелигентна технология, предлагаща многобройни възможности. Ще разгледаме по един модел от двете серии.

Dormakaba

Започваме с горен автомат TS Compakt, разполагащ с механизъм за затваряне, който е универсално съвместим с всички масово използвани видове врати. Инсталацията е бърза и лесна и не изисква монтиране на подложна планка. Различните шаблони за монтиране позволяват лесна настройка на силата на затваряне, която е съобразена с размера на вратата. TS Compakt е един от най-търсените модели на пазара, защото съотношението между цена и качество е отлично.

Ако искате да запазите изчистения дизайн на помещението, подовият автомат BTS 84 e правилният избор. Подходящ е за стъклени и дървени врати. Моделът е с внедрени функции, които се променят според вашите нужди и разполага с регулируема сила на затваряне. С обща дълбочина 40 mm, BTS 84 осигурява бърз и лесен монтаж. Предназначен e за врати с ширина на крилото до 1100 mm.

Dormakaba

Огромно разнообразие от модели автомати за врати

Access Novello предлага на своите клиенти пълна гама фитинги и аксесоари за производство, ремонт и монтаж на врати, прозорци и фасади от PVC, алуминий и дърво – продукти за обков за стъкло, за душ кабини, за стъклени витрини, за алуминиеви врати и прозорци, уплътнители, както и автомати за врати, антипаник механизми, системи за контрол на достъпа, самораздувни, бутил и битумни ленти, пародифузни, мултифункционални и EPDM мембрани, строителна химия и много други.

Посетете онлайн магазина на Access Novello и разгледайте разнообразието от модели горни и подови автомати за врати.

Може да харесате още...