Автомати за врати за всички изисквания

Assa Abloy

Удобство, безопасност, противопожарна защита и дизайн – изискванията към автоматите за врати налагат решения, съобразени с конкретната ситуация. За тази цел Assa Abloy предлага широка гама от затварящи устройства за врати, която включва горни автомати и скрити затварящи устройства за еднокрили и двукрили врати.

Системите включват усъвършенствани технологии, които преследват една и съща цел: да отговорят на нуждите на потребителите. Независимо дали става въпрос за врати на обекти, противопожарни врати, специални врати, блиндирани врати или многофункционални врати – тези решения могат да бъдат интегрирани безпроблемно.

Assa Abloy

Съвместимите модули на системите, като например невидимата монтажна плоча, позволяват бързо и удобно инсталиране. Силата и здравината на затваряне, както и демпферирането при отваряне могат да се регулират само с няколко стъпки.

Монтажните позиции на отделните продуктови гами са разнообразни: нормален и челен монтаж за страната на пантата или противоположната страна на пантата в един модел.

Независимо кой модел ще изберете, усилието за монтаж остава непроменено.

Снимки: Assa Abloy

Може да харесате още...