Автоматична обработка на термопластични дистанционери

LiSEC TPA е напълно автоматична система за нанасяне на термопластични дистанционери. Тя позволява най-голяма гъвкавост чрез безпроблемно превключване между различни размери на стъклото. Безстепенното регулиране позволява превключване между различни ширини на дистанционерите, без да е необходимо изчакване.

Как е конфигурирана TPA?

TPA се състои от барабанна помпа за топене (DMS-200), два междинни резервоара, управляема хидравлична система и клапан за регулиране на потока.

За кого е подходяща TPA?

TPA е решението за модерна линия за производство на изолационно стъкло и „топъл край“ термопластични дистанционери благодарение на високата си топлоизолация. Работата на линията за изолационно стъкло е значително опростена чрез елиминиране на процеса на конвенционално производство на профили. Необходимостта от многобройни консумативи, като например материал за ленти, изсушител и бутил, е заменена в системата само от барабанен термопластичен материал. Голямата гъвкавост на системата позволява партидата да е само една, което осигурява максималната производителност на изолационно стъкло.

LiSEC

Какви предимства предлага TPA?

С концепцията на линията LiSEC, етапите на процеса на сглобяване, пълнене с газ и пресоване отговарят на специалните изисквания за термопластични дистанционери. Постоянната опора на всички стъклени листове осигурява най-малките допустими отклонения в дебелината и в разположението им един спрямо друг.

За контакти и повече информация: Марио Бодаков.

Може да харесате още...