Автоматичните врати GEZE – всичко в едно – противовзломни, естетични, евакуационни

Geze logo

В голяма част от съвременните сгради е налице повишено изискване към сигурността. В тази връзка входните врати трябва да бъдат устойчиви.

GEZE Slimdrive SL RC 2 е противовзломна врата, сертифицирана по клас на устойвичост 2 (Resistant Class 2 – RC 2) и същевременно е с изключително дискретен и изискан дизайн. Височината на задвижващия оператор е едва 7 см., рамката е фина и по този начин вратата се вписва във всяка фасада.

Ако противовзломната врата Slimdrive SL RC 2 трябва да бъде монтирана по път на евакуация, ГЕЦЕ предлага и сертифицираният й евакуационен вариант – FR, който гарантира отваряне в случай на пожар или авария.

Както останалите врати с марка GEZE, така и Slimdrive SL RC 2 е с интелигентен дигитален контрол, който се самообучава, съобразявайки се с честотата на преминаване. По този начин вратата функционира по възможно най-удобния за посетителите начин, спестявайки енергия. Противовломната врата се интегрира лесно в системата за управление на сградата (BMS).

Slimdrive SL RC 2

Целта на ГЕЦЕ е да разработва и предлага на клиентите си най-подходящите решения, които да отговарят на естетичните и рационални изисквания на проектанти и инвеститори и на всички нормативни изисквания за сигурност и безопасност.

Може да харесате още...