Автоматизация на прозорци за Wicline 75 evo

Wicline 75 evo

Интегрираните системи за задвижване на прозорци могат да допринесат значително за екологичното подаване на чист въздух, без да ограничават свободата на архитектите. Във връзка с общата дигитализация на нашето обкръжение и в контекста на дебата за устойчивост, тази тема става все по-важна за ползвателите на сгради.

WindowMaster от години се ангажира с естествената и интелигентна вентилация през прозорците. Сега са добавили нови задвижвания, специално за прозорци с накланяне и завъртане от серията Wicline 75 evo от Wicona. Алуминиевият профил с дълбочина 75 мм е предпочитан, заради атрактивния си външен вид и структурните характеристики. Wicline 75 evo е първият метален прозорец, сертифициран като модул Minergie-P в Швейцария.

За серията Wicline 75 evo, WindowMaster комбинира едно или повече верижни задвижвания WMX 813 със заключващо устройство тип WMB 815 и интелигентно управление. WMX 813  се интегрира и остава почти невидим, силата на натиск е до 150, а силата на опън до 250 нютона. Дължината на хода варира от 50 до 1000 мм. Изключително малкото заключващо задвижване WMB 815 има сила на натиск и издърпване от 300 нютона и сила на затягане до 2000 нютона.

Въпреки малкия си размер и двете устройства могат да се управляват интелигентно. Те могат да бъдат инсталирани както с домашната технология MotorLink, така и с TrueSpeed.

За да оптимизира задвижванията за различни формати на крилото от серията Wicline 75 evo, WindowMaster разработи четири пакета с различни комбинации и подреждане на задвижванията. Това включва и фитинги за монтиране на мотора и свързване към прозореца, както и подходящи кабели. „Резултатът е още една голяма стъпка при изпълнението на нашата стратегия за производство на малки, надеждни и интелигентни задвижвания, които са предназначени за интегриране с добре познатите и доказани алуминиеви профили от доставчици като Wicona“, обяснява Ерик Бойтър, изпълнителен директор на WindowMaster.

Може да харесате още...