Българска компания за прозорци въвежда иновативно решение

Ролпласт поема 30 процента от сметката за отопление в дома.

Най-големият производител на врати и прозорци у нас Ролпласт въведе в нов дистанционер High Selectivе в стъклопакетите, които предлага на пазара. Той е с подобрени топлоизолационни характеристики и има много по-ниска топлопроводимост в сравнение на обикновения алуминиев дистанционер. Усъвършенстваният иновативен продукт се произвежда от PVC и неръждаема стомана, като поддържа по-висока температура по ръба на стъклата което значително намалява риска от образуване на конденз. High Selective увеличава топлоизолацията на прозореца до 10 процента, намалява вероятността от плесен и мухъл и подобрява комфорта в жилищата. 

С наближаването на есенните месеци, стартираха и новините свързани с поскъпване на тока за потребление, увеличение на цената на природните ресурси,  като газ и нефт и новите цени на горивата. Всичко това рефлектира върху бюджета на всяко домакинство и зимата става доста „по-студена”. Поради тази причина най-големият производител на врати и прозорци в България Ролпласт предприе в края на лятото кампания за подмяна на старите прозорци с нови алуминиеви или ПВЦ профили.  Всеки клиент, който се включи в кампанията има възможност да спечели и награда – 30 процента от сметката за отопление на дома му за сезон 2012/2013г. 

Кампанията на Ролпласт стартира в края на месец август и ще продължи до средата на месец септември, като всички клиенти които са си поръчали троен стъклопакет ще получат, като подарък иновативното решение – дистанционери High Selectivе.

Може да харесате още...