BaSys ще представи иновации в системите за монтаж на врати на BAU 2019

Незначителните подробности често могат да допринесат за голяма разлика в строителството. Най-добрият пример за това са скритите панти за врати, които допринасят за изчистения дизайн на помещенията. На изложението BAU 2019 немската компания BaSys ще представи новите си продукти във всички основни продуктови групи.

В областта на скритите шарнирни системи „Pivota“, компанията се фокусира върху три иновации: Pivota DX 40 2-D LT – икономически изгоден модел за първокласни врати. Скритата шарнирна конструкция е скъсена, но притежава всички обичайни характеристики на лентите „Pivota“, като свобода от поддръжка, напречни лагери с плъзгащи се бутала или използване на твърди материали. Новият модел има товароносимост от 40 килограма.

Pivota DX Glas е скрита панта за стъклени врати и цялостна система, състояща се от панта и заключваща кутия, които са оптически координирани. На BAU 2019 производителят демонстрира годността на системата за различни обекти. Благодарение на съществуващата брава, вратата може да се управлява с дръжка на лоста и може да бъде заключена. Системата Pivota DX Glass се препоръчва и поради шумоизолиращите си качества, които са основен аргумент при използване на системата в офиси.

Втората основна група продукти на BaSys е „Objecta“, ролкови лентови системи за врати. Ще бъде демонстрирана здравината на лентовата система „Objecta 2239/160/ 56-4 S“ с „STV 135/56 3-D“, която успешно преминава тестовете за врати с тегло от 350 килограма. Гостите на изложението BAU 2019 могат да открият компанията в зала B4, щанд 430.

.

Вижте също...