Бестселър на пазара във Великобритания е плъзгащата се врата Slider24

От водещата компания за PVC дограма Deceuninck съобщават, че за поредна година бестселърът им на британския пазар е плъзгащата се врата Slider24. Продажбите през април миналата година са достигнали 1000 броя месечно, като прогнозата за тази година е още по-добра.

„Отминаха дните на тежките, трудни за преместване плъзгащи се врати – коментират от Deceuninck. – Вратата Slider24 има здрава профилна конструкция с уникална вътрешна геометрия, проектирана да издържа на екстремни натоварвания и най-тежките условия“. Нейният дизайн осигурява здравина и дълготрайна устойчивост на атмосферни условия. Особено важно е, че вратата има много нисък праг за лесен достъп към двора, идеален за хора с проблеми с подвижността, и е снабдена с най-висок клас оборудване за сигурност.„

Вратата се предлага с две, три и четири крила, с избор от 26 различни цвята на склад, и с повишен стандарт за сигурност PAS24. Тя е до три пъти по-ефективна при лоши метеорологични условия, отколкото вратите на други водещи марки, което води до голямата ѝ популярност на пазара.

Може да харесате още...