Безплатен софтуер за професионален монтаж на прозорци

ift

Безплатният онлайн инструмент „ift-Montageplaner“ позволява на разработчиците, проектантите и монтажниците на прозорци професионално да изчисляват поставянето на дограмите по отношение на строителната физика, монтажа и уплътняването им към сградата. Всеки експерт в областта се е сблъсквал с несъответствия в мненията за правилното изпълнение на монтажа на строителната площадка, където общите правила и стандартни решения не могат да помогнат, тъй като често малките структурни промени оказват голям ефект на физиката на сградата. Ето защо компанията ift разработва софтуер за планиране на монтажа на немски и английски език, като досега потребителите му са генерирали повече от 25 000 PDF файла.

ift

След безплатна регистрация, инструментът позволява бързо и професионално планиране на инсталацията на дограмите. Потребителят разполага с меню, в което се изключват технически неподходящи конструкции и монтажни системи. Това се допълва от допълнителна информация и онлайн помощ.

ift

След избора на продукт (стенна конструкция/ материал/ материал на дограма/ профил и система за уплътняване/ закрепване и др.), както и избор на размери, в реално време се извършва изчисление на строителната физика на свързването, както и статичното изчисление на съответните сили. Всички избираеми продукти се съхраняват в база данни и имат необходимите тестове за дългосрочна използваемост. Статичното оразмеряване на крепежните елементи е значително подобрено, като типът и броят на необходимите крепежни елементи се изчисляват автоматично.

За повече информация: ift

Може да харесате още...