Безшумно заключване без ключ

Безопасният и сигурен заключващ механизъм на MACO Z-TA се задейства автоматично в три точки при затваряне на вратата. Захващащото резе и двете многофункционални ключалки веднага осигуряват оптимална компресия на уплътнението. Непосредствено след това модулите за заключване на куките и централната ключалка се задействат и осигуряват сигурност. Автоматичното заключване осигурява на обитателите максимално удобство и спокойствие.

Всички продукти на MACO са снабдени с покритие Tricoat Plus като стандарт, осигуряващ 1000 заключвания. Заключващият механизъм MACO Z-TA има и функция безшумно заключване.

При заключването без ключ крилото на вратата се затваря в рамката и се заключва автоматично (включително заключващия болт), без да се използва ключът или ръкохватката на повдигащия лост. Всички заключващи елементи са обезопасени срещу обратен натиск. Заключващият механизъм се задейства от магнит, разположен в централния лост, което означава, че няма електрически компоненти и собствениците на дома могат да бъдат сигурни, че вратата е заключена дори при отказ на електрозахранването.

Може да харесате още...