Bioclean – самопочистващо стъкло

Bioclean e самопочистващо стъкло с лесна поддръжка, продукт на Glassolution. То е  произведено чрез нанасяне на прозрачен слой от фотокаталитичен и хидрофилен минерален материал върху прозрачно стъкло. Покритието, което е интегрирано в самото стъкло, осигурява висока степен на издръжливост. Механичните, топлинните и акустичните му свойства са идентични с тези на нормалното стъкло. Предлага се като 4 продукта с различни цветови опции и предимства:
BIOCLEAN Azura + – със слънчево управление;
BIOCLEAN Aqua + – със слънчево управление;
BIOCLEAN Натура + – със слънчево управление;
BIOCLEAN Azura;
BIOCLEAN Solar.

Приложения

Самопочистващото се стъкло е революция в начина, по който се почистват прозорците. То е концептирано за външно ползване както в жилищни и търговски сгради, така и за нови ремонтни проекти. Намира приложение и в прозорци и вътрешни врати, оранжерии, остъкляване на балкони, остъклени фасади, екстериорни витрини и прозорци, остъкляване на преддверия и  улично обзавеждане, както и при трудно достъпни места. Тя трябва да се инсталира вертикално или в наклонена позиция.

BIOCLEAN е идеалното почистващо решение за външно остъкляване, което е изложено на светлина и дъжд. Може да се използва във всички среди и е особено ефективен в покриви на зимни градини в градска среда, в провинцията, в силно замърсени райони (например райони, в близост до  интензино движение, близки летища, железопътни линии или индустриални имоти).

Предимства

Най-неутралното самопочистващо се стъкло – без грозен оттенък или отразяваща повърхност. Изглежда точно като нормално стъкло!

По-рядко почистване – прозорците остават по-чисти за по-дълго време.

Много по-лесно почистване – по-малко замърсявания и прах прилепват към стъклото.

Спестете пари – намалява се цената за почистването на прозорците.

Идеално за труднодостъпни места – чисти, където никога не сте били в състояние да почистите преди!

Постоянно покритие – удължава живота на прозореца.

Опазване на околната среда – по-рядко използване на вода и детергенти.

Предлага се с усъвършенствано покритие за слънчево управление.

Може да харесате още...