Биоклиматична пергола с подвижни ламели

Kedry Skylife

Плъзгащите се покривни ламели на Kedry Skylife позволяват да се регулира интензивността на светлината и вентилацията в зависимост от метеорологичните условия. Системата е иновативна – с едно движение ламелите се въртят и прибират, отварят и затварят, давайки максимален израз на концепцията за регулиране на топлината и светлината.

Подходяща е както за жилищни, така и за търговски инсталации и предлага защита от слънце, устойчивост на вятър и защита от дъжд, благодарение на интегрирана система за оттичане на вода.

Kedry Skylife

Модулната система на Kedry Skylife позволява вграждане и адаптиране в помещения с различни форми, покриващи големи площи с минимално естетическо въздействие. Продуктът може да се осветява както отвътре, така и отвън, благодарение на система от LED ленти, интегрирани в профилите.

Приложенията за смартфони и таблети позволяват дистанционно управление на времето и режима за отваряне и затваряне на сенника.

Структурата може да бъде интегрирана с различни системи, включително с плъзгащите се прозорци Line-glass, които са изградени от профили на релси и 10 мм закалено стъкло, поддържано от ролки. Line glass предлага възможност за създаване на наистина големи отвори (до 7 метра ширина и 3 метра височина).

Kedry Skylife

Kedry Skylife може да бъде затворена отстрани с Vertika prime, интегрираната система от странични и предни вертикални сенници. Разнообразието от тъкани (прозрачни, филтриращи и затъмняващи) позволява желаната степен на засенчване.

Структурата може да бъде обогатена отвътре с декоративни завеси – нотка на елегантност за тези, които искат да създадат изискана среда.

Що се отнася до икономиите на енергия, при новата биоклиматична Kedry Skylife няма сезони: през зимата намалява топлинните загуби и позволява по-добър контрол на вътрешните температури, през лятото намалява влиянието на слънчевото греене и спомага за намаляване на прегряването на помещенията, както и за ограничаване на използването на климатични системи.

Kedry Skylife

Може да харесате още...