Биоклиматични перголи Alumil: комфорт и елегантност на открито

alumil

Биоклиматичната пергола е идеалното решение за превръщане на външното пространство в комфортна всекидневна, предлагаща ефективна защита срещу слънчевите лъчи и неблагоприятните метеорологични условия, като дъжд и сняг, както и устойчивост на тежки атмосферни влияния.

Тези моторизирани конструкции са проектирани да осигурят засенчване и контролирана вентилация, благодарение на регулируеми въртящи се ламели (0-135º), които предпазват от слънчева радиация, позволяват регулиране на яркостта и осигуряват оптимална естествена вентилация. В затворено положение ламелите стават много устойчиви на силни натоварвания от вятър и могат да издържат до 300 кг/м² (в зависимост от размера на перголата), гарантирайки защита срещу проливен дъжд или сняг.

Alumil предлага три иновативни модела биоклиматични перголи: Mykonos, Santorini и Iihaca, всеки от които с уникална и патентована система за въртене на ламелите с напълно скрит мотор, която осигурява безшумна и безупречна работа. Тези перголи се отличават с минималистичен дизайн, който се дължи на линейните форми на ламелите и липсата на видими крепежи, като могат да покриват пространства до 50 m² с опора само на четири опорни колони.

Моделът Santorini се характеризира с изключителна устойчивост, позволявайки пергола със значителни размери до 7,2×7,2 м, което прави тази система изключителна. От друга страна Mykonos се отличава с абсолютния си минимализъм и възможността да предлага широки и елегантни конструкции с размери до 6,2х4,5 м, притежаващи изключителна функционалност и атрактивен дизайн, включително възможностите за двуцветни комбинации. Ithaca е идеална система за създаване на средно големи перголи, която превръща всяко външно пространство в оазис на комфорта.

alumil

За допълнително обогатяване на изживяването на открито, тези системи могат да бъдат оборудвани с иновативни допълнителни решения, като система за слънцезащита ZIP-screen, плъзгащи се стъклени системи, LED осветление, инфраред отоплителни тела и други.

Ние се фокусираме върху предоставянето на усъвършенствани продукти, които интегрират иновативни технологии с модерен дизайн. Нашата гама от външни решения подобрява условията на живот, обогатявайки жилищното пространство.

Научете повече за всички перголи от Alumil.

Може да харесате още...