BiSecur Gateway с приложение за смартфон

За командване на задвижвания, външни врати и други устройства: интелигентно, по всяко време и от цял свят.

BiSecur Gateway

За централно управление на Вашите задвижвания и радиоприемници Hörmann.

С Hörmann BiSecur Gateway можете да управлявате удобно от смартфона или таблета си Вашите задвижвания за гаражни и портални врати, Вашата външна врата, както и други електрически устройства с радиоприемници Hörmann, като напр. електрически крушки. Като допълнение приложението Ви показва също позицията на вратата, командвана от Вашето задвижване за гаражни и портални врати, както и дали външната Ви врата (със специално оборудване) е заключена.

Комфортно от вкъщи

Чрез интуитивното приложение BiSecur за Вашия смартфон или таблет Вие управлявате и контролирате актуалното състояние на гаражната и порталната си врата, както и на външната врата на дома Ви (със специално оборудване) – удобно от всяко място в рамките на домашната Ви мрежа. Връзката за тази цел можете да изградите лесно чрез WLAN.

По цял свят чрез интернет

Можете да се възползвате от този комфорт дори и на път. След регистрирането на Вашия Gateway, както и на Вашия смартфон или таблет в интернет на адрес:

www.bisecur-home.com

получавате персонален достъп. След това, посредством интернет връзката на Вашия смартфон или таблет, всички функции могат да се изпълняват от приложението BiSecur, дори ако сте на път.

Лесно инсталиране, бързо конфигуриране

BiSecur Gateway се свързва лесно с Вашия рутер посредством мрежов кабел или WLAN. Конфигурирането на отделните устройства с радиоприемници Hörmann става от приложението BiSecur за Вашия смартфон или таблет.

Програмата Ви води стъпка по стъпка при регистрирането на едно или няколко задвижвания, както и на евентуално свързани други устройства.

Приложение BiSecur

За лесно обслужване от Вашия смартфон или таблет

Комфортно обслужване

Всички функции, които командвате с дистанционните си управления, можете да изпълнявате и с приложението BiSecur. Интуитивните менюта Ви улесняват максимално.

Лесно онагледяване

Приложението BiSecur Ви показва точно и по всяко време статуса на Вашата гаражна и портална врата, както и на Вашата външна врата. Еднозначни символи Ви информират дали вратите Ви са отворени или затворени, респ. дали Вашата външна врата е заключена или отключена.

Безплатно изтегляне от App Store или Google play.

Регистриране на „сценарии“

Просто комбинирайте няколко единични функции в общ сценарий. Така ще можете с едно натискане на бутон да отворите или затворите например Вашата гаражна и портална врата едновременно (възможно само със задвижване за гаражни врати SupraMatic и предлаган като опция радиоприемник ESE), да командвате външната си врата заедно с външното осветление или при две гаражни врати със задвижване SupraMatic да настройвате едновременно позицията за проветряване. Сценариите можете да създавате индивидуално за личния си профил в приложението – т.е. изцяло според желанията си.

Лесно управление на потребителите

Като администратор можете да зададете кои устройства да могат да се командват от съответния потребител. Така имате пълен контрол, например за това, по време на отпуската Ви Вашият съсед да може да отваря порталната Ви врата, но не и външната, за да влиза в жилището.

Система BiSecur Gateway

Перфектният синхрон с Вашата домашна мрежа

Системни изисквания

Устройства с Android
– софтуер версия 2.3;
– мин. 256 MB RAM;
– Adobe® AIR от версия 4.0.

Устройства с iOS
– от софтуер версия iOS 6;
– от iPod touch 4-то поколение;
– от iPhone 4;
– от iPad 2;
– от iPad mini.

Домашна мрежа

– достъп до широколентов интернет;
– WLAN рутер WLAN стандарт IEEE 802.11b/g/n, кодиране WPA-PSK или WPA2-PSK, име на мрежата без интервали, достъп за други крайни устройства;
– интернет браузър Internet Explorer от версия 10, Firefox от версия 14, Chrome от версия 22, Safari от  версия 4 други актуални уеб браузъри, поддържащи Javascript и CSS3;
– свободна LAN букса на рутера;
– подаване на напрежение (110 – 240 V AC / 50 / 60 Hz);
– смартфон или таблет с достъп до App StoreSM или до Google™ play;
– местоположение с радиовръзка до обслужваното устройство.

Интернет конфигурация през портала Hörmann

През интернет страницата www.bisecur-home.com регистрирате Вашия Gateway, както и смартфона или таблета си за работа от цял свят посредством интернет. Еднократната регистрация се извършва през сертифицирана интернет страница на Hörmann и гарантира максимална сигурност на данните.

Централното управление за Вашите задвижвания и радиоприемници позволява командване от до 10 потребителя. Най-общо всеки потребител може да управлява до 16 функции.

Връзката с Вашия рутер в домашната мрежа може да се осъществи чрез мрежов кабел (LAN) или безжично (WLAN). Силата на WLAN сигнала може да се отчете на LED-индикация на Gateway. Gateway трябва да се разположи в рамките на обхвата на устройствата, които ще командва (задвижвания или радиоприемник).

При задвижванията за гаражни врати командите „отваряне – спиране – затваряне“ се изпълняват стандартно с един бутон. С радиоприемника ESE тези команди могат да се настроят целево на отделни бутони на задвижването SupraMatic. Така Вашата гаражна врата ще се задвижва директно в желаната посока.

Освен това имате възможността да включите гаражната си врата със задвижване SupraMatic (с година на производство от 2014, версия CI) в специални сценарии, така че гаражната и портална врата да се отварят или затварят с една команда.

За да управлявате Вашите врати с приложението BiSecur, без да имате видимост към съответната врата, е необходимо освен със стандартното ограничение на силите, тя да е подсигурена и допълнително с фотоклетка.

Списък на всички съвместими задвижвания и приемници, както и на системните изисквания, ще намерите в интернет.

Hörmann: Кaчество без компромиси

Като единствен производител на международния пазар, групата Hörmann предлага всички важни конструктивни елементи от първа ръка. Те се произвеждат във високо специализираните ни предприятия на най-съвременно техническо равнище. С широката мрежа от дружества за пазарна реализация и извършване на сервизна дейност в Европа, както и присъствието ни в САЩ и Китай, Hörmann е Вашият силен международен партньор за висококачествени изделия.

С КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!

Може да харесате още...