Блокиращи брави за PVC дограма

BSL

Блокираторът е необходим за ограничаване на отварянето на прозореца (за безопасността на децата, възрастните и т.н.) и носи допълнителна защита срещу неоторизиран достъп до помещенията.

Baby Safety Lock“ за дома

Домът – мястото, където искаме да се чувстваме в абсолютна сигурност.

BSL

Особено актуален става въпроса за сигурността в дома, когато в семейството се появят и растат деца.

Компанията Baby Safe Lock (BSL) решава проблема  „отворен прозорец“ – потенциално опасна зона за любознателни децата.

Бравите «Baby Safety Lock» са много лесни за монтаж и експлоатация.

Монтираните на прозорците блокиращи брави BSL гарантират, че най-малките членове на семейството са в безопасност, а родителите лесно могат да проветряват помещението.

BSL

Бравите BSL гарантират пълна безопасност в дома, ако те са монтирани на всички активни крила в дома, тъй като дете може да отвори прозорец във всяка стая, а не само в детската стая.

„Baby Safety Lock“ за търговския сектор

Гарантирането на сигурността в публичните институции (училища, детски градини, висши учебни заведения, социални институции, хотелски обекти, развлекателни и здравни заведения) се счита за задължителна мярка.

Всички тези обекти предвиждат голема концентрация на хора от различни възрасти, като отговорността за сигурността за тях  пада върху собствениците и управителите на тези обекти. Baby Safety Lock предлага функционално решение за засилен контрол на достъп и сигурност в институциите на търговския сектор.

BSL

Блокиращата брава за PVC дограма „Baby Safe Lock“ е продукт, който осигурява детската безопасност. Поради това разработването на този продукт, е получило максимално внимание от проектанския отдел на компанията BSL.

Маркeтинг – специалистите на компания пък са провели подробен анализ на всички технически данни на присъстващи на пазара блокиращи брави и са дали оценка на техните функционални възможности и удобство на работа. При разработването на брава BSL,  специалистите са успели да избегнат всички недостатъци на съществуващите конкуренти и да надминат предимствата им.

Продуктът се предлага напълно окомплектован с всичко необходимо за неговия монтаж. Монтажът е лесен и може да се извърши както от специалист, така и от краен потребител. Важен фактор е и достъпната цена.

«Baby Safe Lock» е идеалното решение за защита на децата при използване на прозореца. За надеждно блокиране на функцията за завъртане, бравата се монтира в долната част на крилото, но не пречи на отварянето в положение на проветряване. Това дава възможност на потребителите да проветряват помещението при заключена брава.

BSL

Защо да изберем блокираща брава „Baby Safe Lock“?
1. Достъпна цена;
2. Лесен монтаж;
3. Осигурява безопасността на децата;
4. Допълнителна защита от нежелано проникване в дома;
5. Подходяща за всички видове PVC и дървена дограма, независимо от типа на обков и профил;
6. Блокира само завъртащата функция на крилото.

Благодарение на брава BSL децата могат да бъдат оставени сами в проветрявано помещение и да е осигурена тяхната безопасност.

Блокираща брава за прозорци BSL е надежден и изключително удобен начин за защита на децата в помещението, който работи успешно вече в няколко страни по света.

BSL

Блокираща брава BSL е тествана и отговаря на всички необходими стандарти за качество BS EN 13126-5:2012.

Може да харесате още...