Болтът Invicta допълва гамата от обков за врати и позорци greenteQ

Фирмата VBH добави системата за заключване с болт Invitta за отварящи се навън прозорци към своята гама висококачествен обков и инвентар за прозорци и врати greenteQ.

Invicta е тествана успешно по PAS24 на редица профили и е подходяща за прозорци, където се изисква заключваща система с висока сигурност. Системата се състои от кутия, отвор съответно на 20 или 22 мм и серия от удължители, за размери на крилата до 1540 мм. Удължителите са свързани към бравата и са закрепени чрез пластина, която ясно отличава системата greenteQ от останалите.

Мениджърът по маркетинг на VBH Гари Глийсън казва: „Invicta се нарежда до другите ни продукти за прозорци greenteQ, включително дръжки Alpha, панти Delta и Q-Vents, за да даде на производителите възможност да изберат пълен пакет от обков за прозорец greenteQ. Името Invicta беше избрано по две причини. Освен че е името на буйния бял кон, който е символът на родния ни окръг Кент, Invicta на латински означава непокорен или непобеден, което е много подходящо, когато видите колко добре се представя по време на тестването на PAS24“.

Болтът greenteQ Invicta е покрит с гаранция за сигурността на собственика на жилището, която обещава производителят да заплати до 8000 британски лири компенсация при успешно разбиване на бравата и доказана неефективност на продукта.

Може да харесате още...