Браншовата индустрия се запозна с последните иновации от REHAU в прозоречните системи и платформи

Rehau

REHAU за пореден път доказа своето лидерство в прозоречния бранш. World of Windows (WOW) 2022 е уникално по рода си събитие, посветено на иновацията, провеждано в град Ерланген, Германия. Компанията успя да събере на едно място изтъкнати професионалисти от прозоречния бранш, заедно с изявени представители на строителни, инвеститорски и архитектурни компании от страната и чужбина. WOW 2022 е прогресивен форум, който демонстрира впечатляващото настояще на бранша и насочи погледите на гостите към още по-забележителното бъдеще.

За REHAU винаги е било на фокус създаването на прогрес и увличането на хората от индустрията към същото, за постигането на кумулативна стойност в цялата производствена верига и потребителско преживяване. Партньорите са особено важна част от развитието на компанията. Като гости на изложението, българските участници имаха възможността да се запознаят с всички иновации, които екипът на REHAU разработва през последните години, както и да научат за някои вълнуващи проекти и идеи, които компанията планира да развие. Важно е да се отбележи, че част от нововъведенията ще намерят приложение в строителната и архитектурна сфера у нас.

Rehau

По време на WOW 2022, компанията представи последните си иновации, които обогатяват и ускоряват технологичното развитие на прозоречната индустрия. Системата ARTEVO например, е дългоочаквана разработка на новото поколение на GENEO RAU-FIPRO-X. Дизайнът на този тип прозорец е на фокус – с изчистения си контур, тънък външен профил с малки радиуси и малък ъглов наклон, комбиниращ стабилност, производителност и стил по начин, по който потребителите и професионалистите от бранша не са виждали досега. Заедно с успешната система SYNEGO те формират обща платформа, улеснявайки работата на професионалистите в областта на прозорците и придавайки ѝ изключителна ефективност.

Rehau

Друга иновация на REHAU, която направи силно впечатление с оригиналния си профил, е SLINOVA – решение за плъзгащи се прозорци от най-ново поколение. Този силно чакан продукт на българския пазар значително опростява логистиката и производството, устойчивостта и енергийната ефективност. SLINOVA e най-тънката средна част в PVC-базираната система, което прави всички процеси около производството и монтажа на прозорци по-лесно реализуеми.

Rehau

Друга очаквана технология, така желана в България, е дигиталният паспорт за прозорци Window.ID. Тази амбициозна иновация на REHAU увеличава ефективността на продуктите и услугите им, заедно с експлоатационния им период, като гарантира цялостното документиране и локализиране на бъдещите материали. По този начин REHAU Windows Solutions подсигурява максимална ефективност по цялата верига на удовлетвореност и рентабилност на всички свои клиенти. Най-добрата новина е, че паспортът може да бъде внедрен във всички прозоречни системи на REHAU.

Rehau

Това са само част от иновациите в прозоречните решения, които REHAU представи по време на World of Windows 2022. Компанията и хората, стоящи зад нея, се вдъхновяват от глобалните мегатенденции в индустрията, сред които са устойчивост, дигитализация и урбанизация. Те се сремят да създадат цялостен пакет от решения за прозоречния бранш. В този съзидателен дух, партньорите на REHAU получиха уникален досег с „кухнята” на компанията, който ще им позволи сами да пренесат тези познания и вдъхновение у дома. Българският пазар има остра нужда от подобен тип визионерство и REHAU е тук, за да го предостави в най-интелигентната му форма.

Rehau

За повече информация – REHAU.

Може да харесате още...