Брави Roto Swing за красив завършек на прозорците

RotoSwing

Дизайнерите все повече разглеждат прозорците като съществен елемент от интериора. В най-модерните дизайнерски проекти прозорецът е може би най-централното място. Красивият прозорец не е покрит с пердета и привлича погледите и вниманието на всички членове на семейството. Дизайнът на прозореца трябва да бъде идеално съчетан със стила на къщата или апартамента, така че търсенето на дизайнерски решения в тази област се увеличава всяка година.

RotoSwing

Дръжките за прозорци са един от най-значимите и забележими елементи на прозореца, на които си струва да се обърне внимание. Модният стил на бравата Swing на немската компания Roto днес е на върха на популярността. Нейните качества са подсилени не само от необичайните, привличащи погледа форми, но и практичната ѝ ергономичност. Бравите от тази серия са изработени от устойчива алуминиева сплав, която не корозира. Стабилната дълготрайна работа на дръжките се потвърждава от тестовете за устойчивост и получения сертификат RAL-RG 607/9. Производителят гарантира 10 години непрекъсната работа на бравите.

RotoSwing

Патентованият вътрешен механизъм надеждно задържа укрепения щифт на дръжката, без да му позволява да се върти и да падне. Цветовете на дръжката и самата облицовка могат да бъдат комбинирани, което осигурява най-подходящото решение за всеки стил.

За повече информация: Roto 

Може да харесате още...