Британската полиция помага на потребителите да изберат сигурни врати и прозорци

sheerline

Компанията Sheerline обяви, че в продължение на ангажимента си да предлага всички свои продукти с отлични топлинни и защитни характеристики, цялата гама Prestige вече е акредитирана като Secured by Design (SBD). В обхвата на одобрените продукти са включени единични, двукрили и френски врати, които ще бъдат добавени към прозорците Prestige и прозорците с възможност за накланяне и завъртане.

Акредитацията Secured by Design е официална инициатива на британската полиция, която работи с компаниите за подобряване на сигурността на сградите. Тя е важен, широко известен начин за информиране на потребителите, че избират правилните продукти, които помагат за сигурността на техните домове и има решаващо значение.

sheerline

Prestige се основава на успеха на класическата гама ултра тънки алуминиеви прозорци на Sheerline, които също преминаха теста за ефективност на сигурността BSI BS 4873:2016 / PAS24:2016. Тестът оценява силата на прозореца във всяка точка на заключване, както и цялостното му представяне при атака.

Адриан Редшоу, директор на продуктовия дизайн, заяви: „PAS24:2016 е специален стандарт за прозоречни модули, който гарантира, че целият продукт е устойчив на атаки. Той се фокусира върху издръжливостта на манипулиране на обкова на прозореца и съчетава механично натоварване, натиск, както и изпитване за удар. Гамата Prestige премина тестовете безпроблемно, като надхвърли много от изискваните класификации, необходими за получаване на сертификат и ни позволи да получим одобрение от инициативата Secured by Design.“

Снимки: Sheerline

Може да харесате още...