« Обратно към ФИРМИ

АКСЕС НОВЕЛО АД

    • Адрес:
    • София, ул. Индустриална 5
    • България
    • 1202

Аксес Новело предлага на своите клиенти пълна гама фитинги и аксесоари за производство, ремонт и монтаж на врати, прозорци и фасади от PVC, алуминий и дърво. При нас ще откриете богато разнообразие от продукти за обков за стъкло, обков за душ кабини, стъклени витрини, обков за алуминиеви врати и прозорци, EPDM и бутил мембрани, пародифузни и прекомпресирани ленти, силикони и лепила, автомати и антипаник механизми за врати, системи за контрол на достъпа, системи за RAL монтаж на дограми, противовзломен обков, който е с повишени изисквания към сигурността, и други. Благодарение на своя доказан професионализъм и дългогодишен опит Аксес Новело е изградила трайни партньорски отношения с редица български и чуждестранни предприятия. Основополагащите  цели, които компанията стриктно изпълнява са: предоставяне на професионални консултации, коректно отношение и продуктова гама от висок клас.

Аксес Новело е официален дистрибутор за България на водещите световноизвестни производители: Gretsch – Unitas (GU), dormakaba (обединяващ Dorma Group и Kaba Group), Tremco - illbruck, Dr. Hahn, Colcom Group, Master Italy, Fapim, Simonswerk, Fischer, Heicko, Lavaal, Dorcas и редица други.

Екип

Търговският екип на компанията е изграден от висококвалифицирани професионалисти, които всеки ден успешно развиват своите умения и компетенции. Той разполага с над 15-годишен опит в областта на алуминиевите и PVC прозоречни и фасадни решения.

Онлайн магазин

В нашия онлайн магазин ще намерите над 3 000 артикула, които са разделени в 28 продуктови групи. Желанията ни за развитие и за предлагане на най-добрите решения за нашите клиенти ни мотивират непрестанно да разширяваме своята гамата от продукти. Всички те са с доказан произход, утвърдено качество и с отлична техническа подкрепа.

За нас ще бъде изключително удоволствие да намерим точното техническо решение за вас. Убедени сме, че ще го направим! Гарантираме ви професионално и качествено обслужване.