« Обратно към ФИРМИ

АЛЕКСАНДРА-04 ЕООД

    • Адрес:
    • Пловдив, ул. Пере Тошев 93
    • България

„АЛЕКСАНДРА-04" ЕООД е основана през 2006 г. и е регистрирана с решение № 249/12.01.2006 г. на Пловдивския окръжен съд със седалище и адрес в гр. Пловдив, ул. „Пере Тошев" № 93. Фирмата е създадена с частен капитал.

От създаването си фирмата осъществява търговска, производствена и монтажна дейност. „Александра-04" ЕООД се е специализирала и силно развива производство на: алуминиева и ПВЦ дограма, външни ролетни алуминиеви щори и комарници. Също така фирмата извършва монтажна дейност на алуминиева и ПВЦ дограма, щори, комарници. Търговската и производствената дейност се реализират в масивна административно-стопанска сграда, намираща се в индустриалната част на гр. Пловдив и автомобилен парк, обслужващ производството и клиентите.

Следвайки изискванията на пазара и водени от желанието си за постоянно удовлетворяване нуждите на клиентите, фирмата непрекъснато се развива.

„Александра-04" ЕООД организира успешно своята дейност, опирайки се на опита, като прилага новите технологии и използва ефикасно човешките ресурси. Дружеството е с опит и установени позиции в сферата на производството на алуминиеви и ПВЦ дограми. В резултат на това фирмата партнира с големи производители в региона, страната и чужбина. Наши търговски партньори са: Profine GmbH, Германия; „ВИАС" ЕООД, гр. Шумен, „Алтест Ай Джи Ти" ЕООД, гр. Бургас; „Коматек-КМТ" ООД, гр. София и т.н.

„Александра-04" ЕООД разполага с квалифицирани специалисти, които успешно изпълняват поставените им задачи и в съответствие с международната практика. Управленският опит и професионалната квалификация на нашите специалисти прави възможно внедряването на нови, съвременни технологии в производството на дограми, щори и комарници.